1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
Ontzet Notitie
Hoi Bezoeker! Binnenkort gaat Survival weer open! Hou het forum in de gate voor meer informatie.

» Skyblock tutorial

Discussie in 'Afgesloten threads' gestart door Nexious, 4 mrt 2017.

Tags:
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Nexious

  Nexious Web Developer

  Minecraft account: NexiousPlayz
  Berichten:
  43
  Leuk Bevonden:
  60
  [​IMG]

  Hallo mede skyblockers,
  Welkom bij de skyblock tutorial. Hier zullen we op een snelle manier uitleggen hoe je een skyblock island kan starten en waar je precies alles kan vinden.

  Informatie:
  /Island GO » Dit commando opent een menu en daar heb je een keuze uit drie eilanden. “Het normale” island dit eiland heeft een boom en voor de rest niet zo veel. “Duo” island heeft 2 kleinere eilanden met op een van de eilanden een klein beetje graan. En op het andere eiland een furnace en een boom. En dan als laatste het “Diamond” island dit is de moeilijkste van allemaal. Deze is voor de ervaren skyblock spelers.

  /Island help » Voor de rest kan je alle commando’s ingame vinden.
  Als je dit commando invult. Er staat ook nog meer informatie in de spawn.


  [​IMG]

  Cobblestone Generator:
  Dit is hoe een basic cobblestone generator eruit zou kunnen zien. Je kan hem uiteraard bekijken in de spawn. Dit is een basic cobblestone generator je kan hem natuurlijk ook anders maken. Maar dit is een makkelijke versie die altijd werkt.

  Ingame-Rank Systeem:
  Iedereen begint met [L1]. Dit is het start level. Dit rankup systeem is gebaseerd op hoeveel money jij hebt en hoelang jij online bent geweest. Als je /rankup ingame typt zal je dus ook zien staan hoelang jij online bent geweest. Er zijn 5 levels. Bij elk level krijg je wat extra eiland ruimte. Bij een aantal levels krijg je ook “LootBoxes”.

  De Shop:
  In de shop kan je een heleboel items kopen. Van blokken tot farming items. En dan weer tot ores. Je kan in /warp shop geen items verkopen. Als jij iets wilt verkopen kan je gebruik maken van het /sell hand systeem. Ook kun je /worth ingame typen dan zul je zien hoeveel een item waard is.

  LootBoxen:
  Lootboxen zijn kisten die je kan krijg door middel van /lootbox starter. Of /lootbox claim. Je kan elke maand 1 keer een lootbox claimen. In deze lootboxen kun je items krijgen van golden apples tot diamond blokken! Uiteraard kun je ook extra lootboxen kopen in onze webshop(storelink).

  Ranks:
  Ranks? Natuurlijk zijn ranks. De kits van deze ranks kun je rechts naast de lootboxen zien. Als jij met je rechtermuis knop op de endportal klikt zul je de kit kunnen zien.

  Vragen?
  Dit was grotendeels alle informatie als je nog iets wil vragen of wil weten kun je dat ingame aan een Staff member vragen.


  Met vriendelijke groeten,
  HGS Staff Team.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 • Over ons

  Het startte allemaal op een Youtube channel: HetGames. Nu is er een server waar jij, samen met Harm en je vrienden de leukste Minecraft games kan spelen! Join ons op play.hetgames.nl!
 • Like ons op Facebook

 • Doneer!

  Het management van HetGames werkt enorm hard om te zorgen dat onze server en community het beste van het beste is. Als je wilt doneren zou dit enorm fijn zijn, zo bouwen we samen een geweldig netwerk!

  Doneren!