1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
Ontzet Notitie
Hoi Bezoeker! Binnenkort gaat Survival weer open! Hou het forum in de gate voor meer informatie.

» Staff Formulier

Kopiëer dit formulier en vul hem in. Daarna kun je het posten op de forums.
**Je moet minimaal 16+ zijn voor een plekje in het staff-team.****Als je staff sollicitatie niet geaccepteerd is moet je 2 maanden wachten met opnieuw solliciteren!**LET OP: ALLEEN (Manager) Arqsz mag beslissen wat er met je sollicitatie gebeurt.!

Staff Apply – HetGameS

#1 Naam
⇨ Je antwoord

#2 Achternaam
⇨ Je antwoord

#3 Leeftijd/Geboortedatum
⇨ Je antwoord

#4 Skype
⇨ Je antwoord

#5 Een werkende microfoon is verplicht! Heb je deze, zo ja welke?
⇨ Je antwoord

#6 Teamspeak?
⇨ Je antwoord

#7 Minecraft naam
⇨ Je antwoord

#8 Vorige minecraft namen?
⇨ Je antwoord

#9 Welke servers ben je het meest actief op de server?
⇨ Je antwoord

#10 Hoeveel ben je online? (Realistisch aantal uren) EN Wanneer in de week? Avond/middag?
⇨ Je antwoord

#11 Ben je ooit geband op een andere server? Zo ja, waarvoor?
⇨ Je antwoord

#12 Scenario: Stel je bent net een week helper, je mute iemand voor ongepast taalgebruik. Maar nu word je helemaal benadeeld door zijn vrienden omdat ze je een slechte helper vinden. Wat doe je/Hoe los je dit op?
⇨ Je antwoord

#13 Vertel ons over je beste momenten op de HetGameS server.
⇨ Je antwoord

#14 Heb je al eens een fout gemaakt in je leven? Hoe heb je dat opgelost? Hoe ging je daar mee om?
⇨ Je antwoord

#15 Heb je naast Minecraft ook nog andere hobby’s? Zo ja, welke en hoeveel tijd ben je daar aan kwijt in de week? (We willen dat je het kunt combineren met de server)
⇨ Je antwoord

#16 Ben je al eens staff geweest op een andere server? Of heb je al eens anders een leidinggevende taak gehad? Zo ja, waar en wat voor taak/rank?
⇨ Je antwoord

#17 Scenario: Stel je zit alleen als helper in een server. De vragen vliegen je om de oren en je kunt niet iedereen tegelijk helpen. Wat doe je nu?
⇨ Je antwoord

#18 Scenario: Je bent als helper niet bevoegd om mensen te bannen maar ziet toch een hacker in een server maar je ziet geen moderator online. Hoe los je dit op?
⇨ Je antwoord

#19 Algemene motivatie (Vertel ons wat over jezelf, wie ben je precies, wat voor een persoonlijkheid heb je en wat verwacht je van jezelf binnen in ons team.)
⇨ Je antwoord
Wat verwachten wij van jou?
Wij verwachten van een helper dat die gemotiveerd is. Iemand die sterk in zijn schoenen staat en zijn eigen boontjes kan doppen. Je werkt in een leuk team maar kunt niet altijd alles in teamverband doen dus je moet zelfstandig overkomen. We zien graag iemand die duidelijk is in zijn/haar beslissingen en zich niet laat ompraten. Je bent een onderdeel van de naam van HetGameS(Harm). Dit betekend dat als jij een grote fout maakt dit te nadelen is van de naam van Harm. We werken samen aan een goede toekomst en een toffe server!

De HetGameS server, hoe is het nou allemaal opgedeeld?
We werken met 4/5 staff ranks beginnend bij de laagste:

Helper
Een beginner op de server qua staff. Je zorgt er voor dat ieders vraag beantwoord word. Daarnaast zorg je er voor dat er geen ongepast gedrag in de chat voorkomt. Je kunt daarom dus Muten (alleen tijdsgebonden), Kicken (Als waarschuwing) en je kunt een tijdsgebonden Ban geven (als het niet meer anders kan. Dit mag tot maximaal 7 dagen! Anders in overleg met een mod/admin!).

Moderator
De 2e rank als staff op de server. Je bent de persoon die alle zware gevallen in de gaten moet houden. Hackers reken jij bijvoorbeeld mee af! Wij bannen hackers voor 30 dagen! We willen graag een server waar niet alleen fans en kijkers maar ook andere youtubers zonder problemen op kunnen spelen. Voor de rest gelden alle regels netzo als de helper rank.

Administrator
De baas over de Helpers en de Moderators! NEE, dit betekend niet dat jij ze mag ontslaan en ze moet vertellen wat ze moeten doen. We gaan namelijk normaal met elkaar om. Als Admin zorg je er voor dat je de andere staff helpt met hun beslissingen of fouten. We verwachten dat jij verantwoording neemt voor de grotere fouten van de lagere staff members. Ook als er ruzie is in het team moet jij er mee om kunnen gaan en je volwassen op kunnen stellen door dit op te lossen. Je bent praktisch de eindverantwoordelijke. Je staat natuurlijk altijd onder leiding van de staff-manager en de Owner(s).

Als Helper mag je nog spelen als normale speler. Vanaf Moderator verwachten we dat je een alt-account regelt om op te spelen! (Dit geld niet voor Skywars/Eggwars E.D.)Heel veel succes met je sollicitatie!Maak Sollicitatie
** Vragen zoals "Wil je naar mijn sollicitatie kijken?" verlagen je kans om aangenomen te worden tot 0% **Gepubliceerd:
7 mrt 2017
Paginaweergaven:
6.302

Deel Deze Pagina

  • Over ons

    Het startte allemaal op een Youtube channel: HetGames. Nu is er een server waar jij, samen met Harm en je vrienden de leukste Minecraft games kan spelen! Join ons op play.hetgames.nl!
  • Like ons op Facebook

  • Doneer!

    Het management van HetGames werkt enorm hard om te zorgen dat onze server en community het beste van het beste is. Als je wilt doneren zou dit enorm fijn zijn, zo bouwen we samen een geweldig netwerk!

    Doneren!